Az ellenzékkel szimpatizáló bajai tanárokat, illetve a lángosozót korábban üzemeltető Szabó Richárdot támadta meg bejegyzéseiben egy kormánypárti trollblog, erről a 444.hu számolt be múlt héten.

Szabó Richárd hétfő este az általa vezetett Sugó-parti Közéleti portál Facebook-oldalán élő adásban elmondta, hogy egy névtelen levelet kapott, amiben állítása szerint megzsarolták, hogy ha nem hagy fel a Fidesz támadásával, akkor mindenki fogja tudni, hogy homoszexuális.A 444.hu arról ír, hogy a levég alján a BNO rövidítés szerepelt aláírásként, ami Szabó szerint a Bajai Nemzeti Oldalt jelenti. A lejárató névtelen oldal Bajai Nemzeti Oldal néven fut.

 

Tudom, hogy sok, egyébként tiszteletreméltó ismerősöm-barátom számára ez ma még tabutéma… Ilyen vagyok, ilyennek teremtett az Isten. Igyekszem becsületesen élni, hogy a gyerekeimnek ne kelljen szemlesütve beszélni rólam, hogy ne kelljen az apjuk miatt szégyenkezniük

– fogalmazott. Hozzátette: hétfőn kapta a figyelmeztetést egy névtelen levélben. Szabó a videóban azt is elmondta, hogy nem enged a megfélemlítésnek, és indulni fog az önkormányzati választásokon.

Szólj hozzá!