Szokatlan eset történt Bács-Kiskun megyében január végén. Egy 24 éves nő hazafelé tartott, amikor egy ismeretlen követni kezdte. A fiatal lány hazaérve belépett a lépcsőházba, követője pedig a ház előtt megállt, letolta a nadrágját, és “szeméremsértő tevékenységbe kezdett”. A lány később egy internetes közösségi oldalon osztotta meg a történteket.

 

Itt jön a fordulat és a szokatlanság: a poszt eljuthatott a kiskunfélegyházi rendőrökig, ugyanis a helyi rendőrkapitányság annak ellenére is nyomozást indított az ügyben, hogy senki sem tett feljelentést. A rendőrség az erről szóló közleményében meg is jegyezte, hogy feljelentés hiányában, a leírtak alapján először a sértett személyazonosságát kellett megállapítaniuk.

Ez a rendőröknek három napjukba telt, aztán viszont – miután beszéltek a nővel – már a tettes nyomába tudtak eredni, így végül beazonosították és február 5-én elfogták a szeméremsértés vétség elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 68 éves helybéli férfit, akit az ügyben ki is hallgattak.

Szólj hozzá!