Jánosiné Gyermán Erzsébet polgármester asszony.

Jánosiné Gyermán Erzsébet polgármester asszony a facebookon kért segítséget Gátér templomának felújításához, amiről portálunk számolt be elsőként.

A cikkben a polgármester asszony facebookon megjelent felhívását változtatás nélkül megjelentettük. A Hírvidék.hu írásában nem jelent meg semmilyen politikai szándék, s a későbbiekben sem fog, hiszen ez távol áll a szerkesztőségünkben megfogalmazott sajtóetikai alapelvektől.

Miért is írjuk mindezt? A mai napon közösségi oldalunkon az alábbi írást tette közzé Jánosiné Gyermán Erzsébet polgármester asszony:

“Tisztelt Hírvidék.hu, valamint a Sajtó Munkatársai!
A leghatározottabban elutasítom a Hírvidék.hu írásában szereplő azon állításokat, amelyek a gátéri római katolikus templom felújításához bármilyen politikai jellegű megnyilvánulást kapcsolnak! Ez az ügy kizárólag a településünk értékőrző, és a múltat, az őseinket tisztelő összefogását célozza. A Hírvidék.hu írásában helytelen politikai szándék jelent meg Lezsák Sándor országgyűlési képviselő ellen. Eredeti írásomban jeleztem, hogy az egyházközség 8 millió forint pályázati támogatást kapott. Ebben nagy segítségünkre volt Lezsák Sándor, aki kezdeményezésünk mellé állt, támogatásáról biztosított. Mindenki tudja, időközben az építőipari árak megemelkedtek, ehhez szükséges a pályázati mellett további források, adományok bevonása. Amennyiben a Hírvidék.hu segíteni nem tud, kérem, ne ártson nekünk! Kérem, tartsák tiszteletben a véleményemet! Köszönjük és várjuk templomunk külső felújításához nagylelkű adományaikat.

Jánosiné Gyermán Erzsébet
Gátér polgármestere”

Portálunk értetlenül áll a polgármester asszony által megfogalmazottakhoz. Annak függvényében is, hogy szerkesztőségünk nem jelenített meg ilyen típusú tartalmakat.

A Hírvidék.hu munkatársait a segítő szándék vezérelte, melynek értelmében változtatás nélkül közzé tettük a község felhívását, ezáltal is minél több emberhez eljuttatva az információt.

A teljes cikk:
FACEBOOKON KÉR SEGÍTSÉGET A GÁTÉRI POLGÁRMESTER


Segítsen Ön is!

Az egyházközség számlaszáma: 51700069-10018084.
A Közleményben tüntessék fel: ADOMÁNY

 

Szólj hozzá!