Egy jó ügy érdekében vált meg ruháitól néhány színésztársával együtt.

Sok pénzt gyűjtöttek vele

A Magyar Színház több, mint egy éve mutatta be Tim Firth: Naptárlányok című színdarabját Tallós Rita rendezésében. A színdarab valós történetet dolgoz fel, ötvenpluszos nőkről, akik létrehoznak egy alapítványt és egy különleges naptárat. Az ügy valósággá vált, a közelmúltban Semsei Eszter készített néhány művészi aktfotót a darab szereplőiről.

Ledobták a textilt

Hegyi Barbara, Igó Éva, Tóth Enikő, Soltész Bözse, Udvarias Anna, Bede-Fazekas Anna – a darab főszereplői mind igent mondtak a különleges felkérésre, amely által több százezer forintot gyűjtöttek össze a Semmelweis Egyetem Onkológiai Központjának. A színésznők így az előadás története szerint meztelenül álltak modellt egy jó ügy érdekében.

Az összes színésznő vállalta a felkérést, hogy segítsék a rákbetegek gyógyulását. Fotó: szinhaz.org, Semsei Eszter

Hatalmas siker

A jótékonysági akció keretében eddig 721 ezer forintot gyűjtöttek össze a színésznők. A befolyó összeget december 29-én, az év utolsó Naptárlányok előadásán adja át a társulat és Zalán János igazgató Prof. Dr. Dank Magdolnának az Onkológiai Központ igazgatójának – derül ki a szinhaz.org híréből.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

#naptárlányok premier ma este!!! 🌻 A szünetben pedig vár a büfében az új ajándékboltunk, ahol a színésznők képeivel megjelent naptár is megvásárolható! 😊

Magyar Színház (@magyarszinhaz) által megosztott bejegyzés,

 

Szólj hozzá!