Ugyan nem Gajdics Ottó vezeti majd a Magyar Nemzetté átnevezett Magyar Időket, azért őt sem hagyják az út szélén. Ő lesz a vidék hangja,  a Szabad Föld főszerkesztője – értesült a Hírvidék.hu több forrásból is.

Ma derült ki, hogy Gajdicsot leváltják a Magyar Idők–Magyar Nemzet főszerkesztői posztjáról, ám azt eddig nem lehetett tudni, hogy mi lesz az egykori kiskunfélegyházi tévéssel. Most azonban úgy tűnik, Gajdics a vidék lapjához került: a Magyar Hang képet is közölt arról, hogy Gajdics megérkezik a Szabad Föld szerkesztőségébe.

Egy korszak ér véget, hogy Gajdics Ottó helyett Ballai Attila lesz a Magyar Nemzetté átnevezett Magyar Idők főszerkesztője, vagyis az eddigi főszerkesztőt leváltják. Ballai eddig a Mediaworks Hungary Zrt. sportüzletág-igazgatójaként tevékenykedett, korábban sportújságíróként dolgozott.

A vidék lapjaként ismert Szabad Föld 2013-tól bekerült a 476 médiaterméket magába foglaló kormánypárti médiaholdingba, a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványba.

Információink szerint Gajdics ma délután megtartotta az első főszerkesztői értekezletet a lapnál. Itt arról beszélt, hogy a Szabad Föld nagyon jó, ezért nem szeretne nagy változásokat, nagyjából minden marad a régiben.

Úgy tudjuk, a hetilap szerkesztősége egy hónapon belül elköltözik a Jókai utcából.

Szólj hozzá!