A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya tájékoztatja a november 1-je és 3-a között a Felső- és Alsótemetőkbe látogató járművezetőket, hogy a temetők környékén az alábbi forgalmirend-változásokra számíthatnak:

  • A Nádasdy utca, Ficsór József utca és temető közötti szakaszán, mindkét oldalon tilos a megállás, parkolás, illetve ezt a szakaszt egyirányúsítják, gépjárművel behajtani csak a Ficsór József utca felől lehet.
  • A Felsőtemető területére a forgalomirányítók csak a mozgássérült, mozgásában korlátozott személyeket szállító gépjárművek behajtását engedélyezik.
  • A Felsőtemető a Radnóti utca felől is megközelíthető lesz, a behajtás csak a ravatalozóig engedélyezett.
  • A Felsőtemetőnél a gépjárművek a temetőt az északi, Radnóti u. felőli kapun tudják elhagyni, a temetői út egyirányúsítása miatt. 
  • A Felsőtemető parkolójából kihajtás a B. Szabó József utcán, az 5-ös főúti körforgalom irányába (a Spar áruház felé) történik.
  • Alsótemetőnél a Jókai u. temető felöli szakaszán és az Irányi D. utca teljes szakaszán (Shell üzemanyag-töltő állomásig) a belváros felőli oldalon tilos megállni november 1-jén, 6 órától november 3-án, 22 óráig.
  • Az Alsótemetőnél a mozgássérült, mozgásában korlátozott személyeket szállító gépjárművek behajtása az Irányi D. utca felől a főbejáraton, a Csanyi út felől (Bozóki sírköves melletti úton) és a Pázsit utca felől történik.

A városüzemeltetési osztály munkatársai, valamint a forgalomterelésben résztvevő rendőrök, polgárőrök kérik az érintett lakókat, közlekedőket a megváltozott közlekedési rend betartására.

A temetők november 1-jétől 3-áig 6 órától, 22 óráig tartanak nyitva. A temetők területén belül, csak nyitvatartási időben lehet tartózkodni.

Szólj hozzá!