Félegyházán már több tucat utcában rohad a szemét, mert nem viszik el

421

Hiába rakják ki a kukákat a ház elé az utcára, kukáskocsi egy ideje nem üríti azokat – ezt mondták a Berzsenyi utcában élők. A kukák pedig tele vannak, így sok helyen egyszerűen már nem tudják mibe tenni a hulladékot.

Volt olyan lakó, aki arra panaszkodott, hogy tőle hetek óta nem vitték el a hulladékot, de a helyzet általános, ahogy az itt élők beszámolóiból kiderül:

“Hajnal 2 óra 20-kor raktam ki a kukát,mivel hogy hajnalban járok dolgozni!Ennél hamarább biztos hogy nem jár a kukás autó!!!”

“Van ahol valóban korán viszik és van ahol kimarad. Volt már úgy hogy betelefonáltam a szelektív miatt. Este 8-kor jött egy másik autó Csongrádról. A sofőr mondta, hogy otthonról ugrasztottak mert az illetékes autó már haza ment. A másik: volt olyan eset, hogy a meg vásárolt (a Kft-től) fehér hulladék zsákot elhajította a jó ember mert nem a kukában volt, ha nem a tetején. Nem vitte el. Gondolom azért vettem mert többlet hulladékok keletkezett azon a héten. Nem beszélve a sokszor félig ürített kukákra. Bementem reklamálni és közöltem meg egy ilyen eset és én is csak a felét fogom fizetni. Nincs rend a nonprofit Kft-nél. Nem tudom ki a felelős az önkormányzatnál ezért, de valóban kaotikus sokszor a hulladék szállítás!”

“Megtudja mondani valaki,hogy ki a felelős ezért?Már nem az első alkalom,Szerdai napokon van hulladék szállítás,most Szombat reggel 8 óra 50 perc van!És semmi nem történik!!!Mi fizetünk 1 szolgáltatásért,és nem kapunk semmit!!!Hogy lehet ez?A kukás autó az egész utcát kihagyta már vagy a 4-5. alkalommal!!!”
Szólj hozzá!