Emlékvideó készült a karácsony másnapján elhunyt dr. Garai István Levente tiszteletére. A videó a félegyházi szocialisták hivatalos facebook oldalának kezdőlapján jelenik meg.

A néhány perces filmben azon – Garai Istvánról készült – fotók kerültek egymás mellé vágásra, amik élete jellemző pillanatait kísérik végig:

 

“Életének 63. évében eltávozott közülünk egykori országgyűlési képviselőnk dr. Garai István Levente. Ahogyan orvosként mindig a betegei gyógyulása, egészsége volt az elsődleges számára, úgy politikusként a Parlament falain belül és azon kívül is mindig a segítségre szorulókért dolgozott. E szomorú órákban részvétünket nyilvánítjuk egykori országgyűlési képviselőnk családjának, szeretteinek. Nyugodjék békében!” – írta közleményében a szocialista párt. dr. Garai István Leventét a Magyar Szocialista Párt saját halottjának tekinti.

A kiskunfélegyházi képviselő 1985-től 2014-ig volt önkormányzati képviselő, először 1994-ben jutott be egy ciklusra a Parlamentbe, majd 2004-től 2014-ig volt országgyűlési képviselő.

 

Szólj hozzá!