Az Orosházán tartott március 15-i megemlékezésen Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöke hivatalosan is bejelentette, hogy a fideszes jelölttel szemben egyetlen ellenzéki jelölt indul a város polgármesteri címéért Dr. Szabó Ervin személyében, aki a Közösen Orosháza Városáért Lokálpatrióta Mozgalom független jelöltjeként maga mögött tudja a Jobbik, az MSZP, a DK és a Momentum támogatását is.

Dr. Szabó Ervin orosházi önkormányzati képviselő, hogy nemcsak a polgármesterjelölt személyének vonatkozásában, hanem minden kerületben egy jelöltet álljtanak majd a Fidesszel szemben, ezen személyek kiválasztására és az egység felmutatására megalapjtották a helyi Kossuth kört. A politikus úgy nyilatkozott, hogy soha nem látott ütemben néptelenedik el a város, öregedik el a lakosság, annak ellenére, hogy ez a térség legiparosodottabb települése. Úgy látja, hogy

“egy Orosháza van, és ahogy nincs jobb vagy baloldali járda, vagy orvosi ellátás, úgy nincs ellenzéki vagy kormánypárti iskola, könyvtár, munkahely sem. Én Orosházát szolgálom. Az egészet. Ebben a szellemiségben indulok neki az őszi önkormányzati választásoknak is, Közösen Orosháza Városáért!”

 

 

Szólj hozzá!